vineri, 26 iunie 2009

Nasol

In cazul in care mai e cineva care n-a aflat (in 2 ore vestea s-a dus oricum peste hotare, twittere si toate site-urile de presa), azi (adica joi, 25 iunie) am pierdut doi artisti: mai intai Farrah Fawcett, iar la scurt timp, Michael Jackson.
Recunosc, al doilea eveniment m-a socat cel mai mult (am dat click pe poza mare de pe prima pagina a mailului, crezand ca e vorba de turneul mult-asteptat si indelung pregatit de artist). Dar primul m-a intristat parca putin mai tare, gandindu-ma ca nici eu, ca multi altii, nu stiam foarte multe despre aceasta actrita (aflu in schimb ca fusese diagnosticata cu o boala grava inca din 2006). Lumea va vorbi, probabil, ceva mai mult despre Regele Popului; iar Farrah Fawcett, ma tem, va ramane undeva pe plan secundar.
Cu rusine, nu as putea nici acum sa numesc un singur film in care a jucat (ba da, pot! Charlie's Angels, varianta mai veche), dar pot sa spun asa: oridecateori aparea pe ecran in goana mea nebuna cu degetele pe telecomanda, ma opream din butonat macar pentru cateva minute.

30 sec later edit: Tocmai m-a intrebat un prieten (amator de filme) despre cei doi. Michael - "A murit saracul"; Farrah - "Pe Farrah asta nu-l stiu.." Cum ziceam

Niciun comentariu: