joi, 27 august 2009

Ziua M

Mesaje suspendate in aer. Degeaba ne-a ademenit Vodafonul, prin sute de afise rosii, sa trimitem mesaje ca sa impartim impresii de la cel mai mare concert al anului. A cedat repede, cand multimea nici nu incepuse bine sa se adune. I-a urmat concesiv si Orange, e drept, ceva mult mai (util de) tarziu.

Mare de oameni impanzita, tolanita, ridicata, plimbata, cocotata intr-un parc despre care abia acum am realizat cat e de mare. Mult praf, caldura si nerabdare. Multa dezamagire, amorteala, doar ici-colo entuziasm si admiratie. A fost Madonna. Oakenfold foarte tare. Cred ca (eu una) as fi trait mult mai tare concertul daca era doar Oakenfold. Dar l-am trait si pe asta in stilul meu.

Multime. Multa. Marea s-a revarsat pe strazi si cele 70 de mii de oameni si-au croit repede albie spre cele mai apropiate statii RATB, Metrou, terase sau, dupa caz si nevoi, borduri. In seara asta pietonii au avut prioritate.

Masina mica, inopinat trezita din somn, semi-ratacita, grabita, dornica sa il aduca cat mai repede pe soferul nerabdator la mica destinatie.

Minute, zece. Hai bine, mai multe. Dar tot putine ies la numaratoare. Atat a fost sa fie.

Mmmm...place. Foarte mult.

Multumesc. A fost o seara frumos condimentata.

Niciun comentariu: